Dressing voor Carpaccio
Een heerlijke dressing die perfect combineert bij carpaccio
Ingrediënten (voor 4 personen)
-
6 eetlepels griekse olijfolie Mimi’s keuze
-
4 eetlepels crema dadel &vijgen azijn Mimi’s keuze
-
2 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
-
Wat geschaafde Parmezaanse kaas
-
Runder Carpaccio
-
Ter garnering wat veldsla of rucola en eventueel wat kappertjes
Zo maak je het:
-
Roer de olijfolie door de crema azijn.
-
Verhit een droge koekenpan, haal deze van het vuur en rooster hierin de pijnboompitjes licht bruin.
-
Rangschik de carpaccio op een bord op een bedje van sla, bestrooi met de pijnboompitjes en verdeel er wat Parmezaanse kaas over.
-
Besprenkel het geheel met de dressing.
-
Wat ook nog erg lekker is !! Strooi op het laatst nog wat fleur de sel en een paar kappertjes over de Carpaccio
Eet smakelijk
Download hier het recept in PDF
Recept Dressing voor Carpaccio PDF
Recept Dressing voor Carpaccio PDF