Warme geitenkaas salade

Warme geitenkaas salade
Ingrediënten
150 gram zachte geitenkaas
Paneermeel
Zakje gemengde sla
Handje walnoten of hazelnoten
1 appel
Hazelnoot balsamico azijn
Spaanse Olijfolie Arbequina
Versgemalen peper en zout

Altijd een goede combinatie: warme geitenkaas met zoet, friszuur en een nootje. Gebruik voor de afwisseling eens een peer en hazelnoten ipv appel en walnoten.

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220°C. Gebruik anderhalf rolletje geitenkaas. Snijd in zes rondjes en wentel de geitenkaasjes door het paneermeel. Druk het paneermeel een beetje aan. Leg de geitenkaas in een ovenschaaltje en zet ze 15 minuten in de hete oven.
Verdeel de sla over twee borden. Strooi stukjes walnoot of hazelnoot over de sla.
Snijd de appel of peer in plakjes, besprenkel eventueel met wat citroensap en verdeel ze over de sla.
Haal de geitenkaas uit de oven en verdeel over de sla. Schenk ruim hazelnoot balsamicoazijn en een scheutje olijfolie over de sla en maal er nog wat peper en een klein beetje zout over.

Eet smakelijk!